Diensten

WHITE LABEL

Flex Eventsupport & Logistics bestaat uit vier divisies met elk hun eigen specialisatie. Onze klanten zijn hoofdzakelijk wederverkopers of "resellers" (signmakers, reclamebureaus, standbouwers, drukkerijen, communicatiebureaus en evenementenkantoren).

Bij ons kan u steeds terecht voor elke dienst afzonderlijk of voor de realisatie van een totaalproject.

De 4 divisies samen staan garant voor een perfecte uitvoering van uw project en dit al dan niet onder uw naam. In samenspraak werken we immers "white label” zodat uw eindklant het verschil niet merkt.

Meer informatie kan u terugvinden onder op de volgende pagina’s:

DIVISIES

Flex Print is onze digitale drukkerij UV print, gespecialiseerd in het produceren van prints op allerlei materialen zoals banners, textieldoeken, panelen, stickers etc. Dit zowel voor indoor als outdoor toepassingen.

Flex Support verzorgt de distributie en plaatsing van POS materialen, het aanbrengen van vinylstickers, de plaatsing van signalisatieborden, aankleding van winkelruimtes & kantoorruimtes,…

Bij Flex Rental kan u terecht voor de verhuur van “white label” evenementenmateriaal, voertuigen en promotionele voertuigen. Dit ter aanvulling van uw eigen materialen en voertuigen zodat u zelf niet moet investeren.

Flex Staffing is uw partner voor de (tijdelijke) aanvulling van uw interne teams. Dit in het kader van vervangingsopdrachten of specifieke projecten en evenementen waarvoor u uw organisatie tijdelijk wenst te versterken.