Flex Staffing

TIJDELIJKE ONDERSTEUNING

Flex Staffing is uw partner voor de (tijdelijke) aanvulling van uw interne teams. Dit in het kader van vervangingsopdrachten of specifieke projecten en evenementen waarvoor u uw organisatie tijdelijk wenst te versterken.

In elk eventteam, op elke marketingafdeling of grafische afdeling zijn drukke periodes en deadlines vaak eerder regel dan uitzondering. Het is dan ook niet eenvoudig om deze pieken op te vangen met de vaste medewerkers alleen. Heeft u op een bepaald moment extra support nodig of zijn uw medewerkers een tijdlang niet beschikbaar (verlof, ziekte, ouderschap, tijdskrediet… ) dan zorgt Flex Staffing voor een tijdelijke on-site ondersteuning zodat de continuïteit altijd verzekerd blijft.

SPECIALISTEN

Bij Flex Staffing kan u terecht voor project managers voor al uw projecten (in- & outdoor evenementen, meetings, conferenties, tijdelijke en permanente tentoonstellingen, road shows, pop-up stores, field marketing acties,…).

Daarnaast beschikken we ook over een uitgebreid netwerk van specialisten om uw grafische of DTP afdeling indien nodig te ondersteunen (grafische ontwerpers, webdesigners, DTP,…).

Flex Eventsupport & Logistics