Onze klanten

Festivals / decorbouw

Door onze jarenlange ervaring op bijvoorbeeld Tomorrowland, weten wij wat belangrijk is om een zo optimaal mogelijke beleving te bekomen. Wij denken mee met festival- en decorbouwers, geven advies in materiaalkeuzes en maken proefprints. Zowel naar grote volumes toe, als naar noodsituaties, hebben wij voor u een oplossing in huis.

Below the line en event bedrijven

On-site branding, marketing acties kleur geven of beursstanden aankleden … Print is onlosmakelijk verbonden met een succesvolle uitvoering van dit soort acties. Wij gebruiken onze expertise om u te helpen en om u een oplossing te bieden. Niet alleen wanneer u daar om vraagt, maar ook pro-actief.

Geveltoepassingen en Interior decorating

Grote, vrije oppervlaktes op een buitengevel, of een werf waar u graag uw nieuwste project kenbaar wil maken? Flex Print Solutions biedt u verschillende methoden en technieken aan om beelden op groot formaat te printen zodanig dat u uw werf of gevel kan sieren met prints.

Ook richting interior decorating is Flex Print Solutions uw ideale partner. Onze totaalservice, gaande van advies en ontwerp tot productie en installatie, is voor winkelinrichters, architecten en reclamebureaus een onmisbaar element in het vorm van geven van een concept.

Overig

Flex Print Solutions is gespecialiseerd in grootformaat digitaal drukwerk op diverse materialen (forex, dibond, plexi, banner,…) en verzorgt daarnaast ook de productie van allerlei point of sale (POS) marketing materialen zoals beachvlaggen en roll-up banners.

Flex Eventsupport & Logistics