Waarden

FILOSOFIE

Binnen Flex Eventsupport & Logistics staan 5 waarden centraal. Deze zijn niet alleen een onderdeel van onze bedrijfsfilosofie, maar vormen ook een belangrijk onderdeel bij de evaluatie van ons personeel en de selectie van eventuele nieuwe medewerkers. De waarden zijn flexibiliteit, klantgericht denken, teamwork, toewijding en innovatie.

Flex Print - DNA

THE SKY IS THE LIMIT

Flexibiliteit is zonder twijfel de belangrijkste waarde binnen Flex Eventsupport & Logistics en ons uniek verkoopargument naar onze klanten. “The sky is the limit” en de eigen capaciteiten en middelen worden steeds gechallenged in functie van de deadline van de klant. De huidige markt vraagt immers flexibele oplossingen met zeer korte leadtimes. Wij trachten op deze vragen steeds een passend antwoord te formuleren en steeds tijdig en op elke mogelijke locatie te leveren.

Klantgericht denken vereist dat je je klanten door en door kent. Het houdt in dat je beschikt over een bijna “intieme” kennis van de huidige en toekomstige noden van de klant. De klant komt steeds op de eerste plaats en een goede communicatie is hierbij essentieel.

Teamwork is een elementair onderdeel van onze organisatie en alles wat we doen. Teamwork staat voor samenwerken met een echte “winning spirit”. Dit alles om de door de klant gevraagde objectieven te behalen.

Toewijding heeft betrekking op de passie en de energie waarmee we onze job uitoefenen en diensten en producten leveren. Het betreft ambitie, overgave, motivatie en de wil om verwachtingen steeds te overtreffen.

Innovatie duwt onze acties en oplossingen. We zien het als onze morele plicht om up-to-date te blijven met alle markttendensen en technologische trends alsook om nieuwe ideeën en concepten continu in ons bedrijf te integreren. Dit met het oog op het verbeteren van onze werking, onze dienstverlening en het gamma aan producten en diensten welke de boodschap van onze klant op het terrein moeten verbeteren.